Mam na imię Michał, jeżdżę na 125-tce kupionej w zeszłym roku, pozdrawiam wszystkich.
Hej
Re: Hej
Jak go nie będziesz za wysoko kręcił to przejedziesz dziesiątki tysięcy kilometrów. Jest zrobiony na bazie Transalpa tylko wstawiony mały silnik 
Pozdrawiam,
Marcin
"Dopóki nie skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Marcin
"Dopóki nie skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Aktualnie ma przejechane 43 tysiące kilometrów i zastanawiam się czy profilaktycznie nie zmienić łożysk na wałkach rozrządu, na początku sezonu planuję wybrać się nad Solinę, w dwie strony mam do przejechania około 550-600 kilometrów.
Jeżeli to jest rzeczywiste 43 kkm to niczego nie dotykaj Mechanik Łukasz z Honda Pomirski z Gdańska kiedyś obsługiwał XL125 Francuza który był w drodze Miała przejechane 100 kkm a gość mówił że nic nie robił. Ja jedynie kiedyś w swojej wymieniłem sprężyny w przednich lagach na progresywne bo oryginalne były zbyt miękkie i później Maluch jeździł w zakrętach jak po szynach 
Pozdrawiam,
Marcin
Marcin
Jak mozna wykorzystać Malucha opisałem w:
https://motormania.com.pl/turystyka/wyp ... 5-relacja/
Swoim zrobiłem 17 kkm i sprzedałem jak miał 31 kkm. Teraz jeżdżę na Vstromie 650 gdyz Maluch w dwie osoby "nie chciał" podjeżdżać pod górki
https://motormania.com.pl/turystyka/wyp ... 5-relacja/
Swoim zrobiłem 17 kkm i sprzedałem jak miał 31 kkm. Teraz jeżdżę na Vstromie 650 gdyz Maluch w dwie osoby "nie chciał" podjeżdżać pod górki
Pozdrawiam,
Marcin
Marcin
Jak dotąd zrobiłem serwis zaraz po zakupie, wymiana płynu chłodniczego, płynu hamulcowego, przedniej tarczy z klockami, oleju i uszczelnień w lagach, zmieniłem szybę na wyższą, olej silnikowy z filtrem, filtr powietrza, wymieniłem czujnik hamulca przy manetce i aktualnie oddałem kanapę do obszycia