Spotkanie Piła 2025 - finalna informacja organizacyjna
Moderatorzy: bogdanbc, descomp
Spotkanie Piła 2025 - finalna informacja organizacyjna
Witam,
Podaję szczegóły organizacyjne spotkania:
- PRZYJAZD – proszę przyjeżdżać po 16:00
- PARKING – parkowanie na parkingu zamkniętym/monitorowanym po lewej stronie hotelu – wjeżdżamy pobierając bilet. Proszę parkować po dwa motocykle na jednym miejscu. Opłata 10,0 zł/doba za moto płatna w recepcji.
- DOPŁATA – 120 zł/osoba – PROSZĘ PRZYWIEŹĆ ODLICZONĄ GOTÓWKĘ – ja zbieram przy meldowaniu się w hotelu i rozliczam z restauracją. Dopłata za:
- mamy zarezerwowaną oddzielną salkę dla siebie za 600 zł/dzień = 1200 zł – wypada 30 zł/osoba
- ciepły bufet w piątek od 18:00 – żurek, bigos, frankfuterki na ciepło, pieczywo i woda: 55 zł/osoba
- ciepłe danie w sobotę – godzina do uzgodnienia – chabowy z ziemniakami i surówką oraz woda – 35 zł osoba
- NAPOJE I ALKOHOL – każdy sam zabezpiecza sobie napitki. W restauracji jest możliwość zakupu.
- SALKA – godzina kiedy musimy zwolnić:
- piątek 24:00
- sobota 1:00
- TRASKA – trasę przygotował i poprowadzi BogdanBc
- POSIŁEK NA TRASIE – mamy zaplanowany postój około 14 w Starym Drawsku Gospoda Podzamcze. Zamawiamy z karty.
Do zobaczenia
Podaję szczegóły organizacyjne spotkania:
- PRZYJAZD – proszę przyjeżdżać po 16:00
- PARKING – parkowanie na parkingu zamkniętym/monitorowanym po lewej stronie hotelu – wjeżdżamy pobierając bilet. Proszę parkować po dwa motocykle na jednym miejscu. Opłata 10,0 zł/doba za moto płatna w recepcji.
- DOPŁATA – 120 zł/osoba – PROSZĘ PRZYWIEŹĆ ODLICZONĄ GOTÓWKĘ – ja zbieram przy meldowaniu się w hotelu i rozliczam z restauracją. Dopłata za:
- mamy zarezerwowaną oddzielną salkę dla siebie za 600 zł/dzień = 1200 zł – wypada 30 zł/osoba
- ciepły bufet w piątek od 18:00 – żurek, bigos, frankfuterki na ciepło, pieczywo i woda: 55 zł/osoba
- ciepłe danie w sobotę – godzina do uzgodnienia – chabowy z ziemniakami i surówką oraz woda – 35 zł osoba
- NAPOJE I ALKOHOL – każdy sam zabezpiecza sobie napitki. W restauracji jest możliwość zakupu.
- SALKA – godzina kiedy musimy zwolnić:
- piątek 24:00
- sobota 1:00
- TRASKA – trasę przygotował i poprowadzi BogdanBc
- POSIŁEK NA TRASIE – mamy zaplanowany postój około 14 w Starym Drawsku Gospoda Podzamcze. Zamawiamy z karty.
Do zobaczenia
Pozdrawiam,
Marcin
"Dopóki nie skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Marcin
"Dopóki nie skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Re: Spotkanie Piła 2025 - finalna informacja organizacyjna
Wstępna traska
- w formacie GPX
./Zloty/2025vplPila/Trasa002.gpx
- fotka z "mapy"

Jeżeli "tambylcy" mają uwagi - proszę o ich przekazywanie.
- w formacie GPX
./Zloty/2025vplPila/Trasa002.gpx
- fotka z "mapy"

Jeżeli "tambylcy" mają uwagi - proszę o ich przekazywanie.
Bogdan "bc" z Sopot,
od 21.04.2007 "drużynowy" (w zastępstwie Wiesia)
Ja mam dwa pytania:
Czy bliskość drawskiego poligonu jest li tylko przypadkowa

Co się kryje pod kryptonimem "Przyjazne dla osób LGBTQ+" w opisie Gospody na mapach Google

MP
...327 km - będzie kwik!
No - poligonu nie będzie, ale kilka niezwykle interesujących punktów na trasie! 

MP
A co ze śniadaniem nic nie opisane?
Jedź SZYBKO tam gdzie WOLNO
Postaram się rozwiać wątpliwości:
Tak sobie pomyślałem, że komu w smak pył i piach - może po obiadku zamiast do uzdrowiska skoczyć pohulać
Że zostaniesz obsłużony zanim rozpoznają Twoją płeć :)))
Bogdan "bc" z Sopot,
Jeżeli nie zarezerwowałeś pokoju ze śniadaniem to możesz chęć skorzystania ze śniadania zgłosić podczas meldowania się w hotelu.
Pozdrawiam,
Marcin
Marcin
Nie zadowala mnie to wyjaśnienie, ale cóż - obadamy na miejscu

MP
Po pokonaniu tych prawie 4-ch setek bez kropli deszczu zameldowałem się w domu
(zagłosowane też jest
)
Dzięki organizatorom za wysiłek włożony w zaprojektowanie zlotu i sobotniej objazdówki - fajny zlot, tak jak w dawniejszych czasach punkt ciężkości przesunięty o wiele bardziej w kierunku jazdy niż imprezowania
- w związku czym troszkę się to odbiło na moich nówka-sztuka oponach
Dzięki kolegom i koleżankom za rozmowy, żarciki i wymianę doświadczeń.
Do zobaczenia na kolejnym zlocie, bo sądzę, że taki nastąpi - kto wie, może i sam coś grubszego zaproponuję

Dzięki organizatorom za wysiłek włożony w zaprojektowanie zlotu i sobotniej objazdówki - fajny zlot, tak jak w dawniejszych czasach punkt ciężkości przesunięty o wiele bardziej w kierunku jazdy niż imprezowania

Do zobaczenia na kolejnym zlocie, bo sądzę, że taki nastąpi - kto wie, może i sam coś grubszego zaproponuję

MP
Na ostatnich kilometrach niestety wpakowaliśmy się w ulewę...ale ciuszki już się suszą w domku 
Dziękuję organizatorom za fajne spotkanie, miejmy nadzieję że uda nam się to częściej
Dziękuję organizatorom za fajne spotkanie, miejmy nadzieję że uda nam się to częściej
Artur
- Artur i Ewa
Bielsko-Biała suchą nogą dotarło do domu po 480 km.
Wielkie dzięki organizatorom oraz wszystkim którym się chciało przybyć.
Do następnego
Wielkie dzięki organizatorom oraz wszystkim którym się chciało przybyć.
Do następnego

arturo-bb